8-ми Март

КИПАР / 3 НОЌИ / 359€ / АВИОН / 8-ми МАРТ / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

КИПАР е островска држава во Средоземното море, а такму влијанитео на средоземната медитеранска клима и...

359€ Види повеќе
8-ми Март

МИЛАНО / 3 НОЌИ / 399€ / АВИОН / 8-ми МАРТ / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Историски и модерен, космополитски центар, Милано е најдобриот избор за доживување на вистинската италијанската култура...

399€ Види повеќе
8-ми Март

БЕРЛИН / 3 НОЌИ / 459€ / АВИОН / 8-ми МАРТ / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

БЕРЛИН ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ПРВ ДЕН  15.03.2023 (среда) - СКОПЈЕ  - БЕРЛИН Состанок  на група...

459€ Види повеќе
8-ми Март

ШВАЈЦАРИЈА / 4 НОЌИ / 699€ / АВИОН / 8-ми МАРТ / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

БАЈКОВИТА ШВАЈЦАРИЈА (Лозана, Женева, Шилон- Монтре,Берн Цирих, Луцерн) ПРОГРАМА НА ПАТУВАЊЕ: ПРВ ДЕН  16.03.2023 (четврток)...

699€ Види повеќе
8-ми Март

ИСТАНБУЛ / 3 ноќи / Автобус /149€ до 10.02.2023

Истанбул е волшебен град сам по себе, кој станува особено изразен кога ќе пристигнат пролетта...

11% Discount
169€149€ Види повеќе
8-ми Март

ЗЛАТИБОР / 4 дена / Автобус / 9,990МКД до 21.01.2023

Хотелот располага со 120 сместувачки единици распоредени во соби и апартмани. Внатрешноста на хотелот е...

Понуда Види повеќе
Патувања во Европа

ЧЕШКА БОХЕМИЈА И МОРАВИЈА // 10 – 14 ФЕВРУАРИ // 12.960денари до 15 декември

За сите љубители на богата историја и култура “Чешка Бохемија и Моравија” и тоа како...

10% Discount
233€209€ Види повеќе
Викенд патувања

НИШ / ЕДНОДНЕВНО ПАТУВАЊЕ СЕКОЈА САБОТА/ ШОПИНГ + РУЧЕК// 2.700 денари

Во месец НОЕМВРИ и ДЕКЕМВРИ СЕКОЈА САБОТА!!! Ниш претставува вистинска ризница на историски артефакти. Тој...

44€ Види повеќе
8-ми Март

СОКОБАЊА / 3 дена / Автобус / 129€ до 31.01.2023

Сокобања се наоѓа во источинот дел на Србија, на оддалеченост од 260 km од Скопје,...

7% Discount
139€129€ Види повеќе
8-ми Март

НИЦА-СТ.ТРОПЕКАН-АНТИБ-ЕЗ-МОНАКО-МОНТЕ КАРЛО / 3 ноќи / Автобус / 249€ до 20.01.2023 / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Ве водиме на незаборавно патување со колоритни предели и неверојатно убави градови... Не ја пропуштајте...

10% Discount
279€249€ Види повеќе
8-ми Март

ВЕНЕЦИЈА, ВЕРОНА И ФИРЕНЦА / 5 дена / Автобус /149€ до 31.01.2023

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет...

11% Discount
169€149€ Види повеќе
8-ми Март

РИМ / 3 НОЌИ / 399€ / АВИОН / 8-ми МАРТ / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Рим, не бил изграден во еден ден – и ќе ви треба повеќе од еден...

399€ Види повеќе
8-ми Март

ПРАГА-ДРЕЗДЕН-КАРЛОВИ ВАРИ-ВИЕНА / 3 ноќи / Автобус / 179€ до 20.01.2023 / СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Магична, мистична, прекрасна се само дел од атрибутите кои Прага, главната престолнина на Република Чешка,...

10% Discount
199€179€ Види повеќе
8-ми Март

КАПАДОКИЈА СO СОЛЕНО ЕЗЕРО / 3ноќи /Автобус / 189€ до 21.01.2023/СИГУРНА РЕАЛИЗАЦИЈА

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е,  во бел камен и бел вулкански...

9% Discount
209€189€ Види повеќе
8-ми Март

ЛУКОВСКА БАЊА / 3 дена / Автобус / 139€ до 31.01.2023

Луковска Бања е лоцирана во јужниот дел на Србија, на источните падини на Копаоник. Со...

12% Discount
159€139€ Види повеќе