ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА АТИНА – ПАРАЛИЈА

ПАРАЛИА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и претставува прекрасна комбинација...

253€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА EFI – ПАРАЛИЈА

Вила “EFI” е лоцирана на само 20m од песочната плажа во центарот на Паралија, на 100m од црквата....

160€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА FIORI – ПАРАЛИЈА

Вила “FIORI” е лоцирана на само 50m од песочната плажа во Паралија и на околу 200m од црквата....

160€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ХОТЕЛ ARITI – ПАРАЛИЈА / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ:  стд. 1/2, 1/3, 1/4   апп.мин.4 лица Хотелот Арити се наоѓа на само 200 метри...

124€ Види повеќе