КОПАОНИК

SPO HOTEL SREBRENA PLANINA 4* КОПАОНИК

Oпис на сместување: Standart Room – се состои од 1 просторија со брачен кревет или 2 редовни легла.Овој тип соби...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

ZUPA WELLNESS and SPA 3+* КОПАОНИК

Хотелот Zupa Wellness & Spa се наоѓа во областа Језеро на Копаоник. Хотелот располага со...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA RAS КОПАОНИК

Vila Ras лоцирана е во центарoт на Копаоник, на околу 250 м оддалеченост од ски...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL SREBRNAC 2* КОПАОНИК

HOTEL SREBRNAC се наоѓа на патот од Брзече кон туристичкиот ценатр Копаоник и е првиот објект...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA MILMARI КОПАОНИК

Milmari Resort е понов објект сместено во викенд населбата на Копаоник, во близина на JollyKop...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL MILMARI RESORT 3+* КОПАОНИК

Milmari Resort е понов објект сместено во викенд населбата на Копаоник, во близина на JollyKop...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL SREBRENA PLANINA RESORT & SPA 4* KOPAONIK

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023 HOTEL SREBRENA PLANINA RESORT & SPA 4* KOPAONIK Тип на соба...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA KOPAONIK КОПАОНИК

Студио постојат два типа на студио 1+1 и 2+1 - 1+1 Студио се состои од...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL VICEROY 5** КОПАОНИК

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023 HOTEL VICEROY 5** КОПАОНИК За проверка на цена исклучиво во агенција! Поради секојдневни измени неопходно е да се провери цената пред да се направи резервација! Во цената е вклучено: Сместување...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

APART & SPA ZONED 4* КОПАОНИК

Хотелот се наоѓа на главниот пат Копаоник  Рашка во предградието на селото, само 3,5 км...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

APARTHOTEL NEBESKE STOLICE 2 КОПАОНИК

Апартхотелот Небеска Столица 2   се наоѓа на самата ски стаза „Pajino-Preslo“ (Машинац). Објектот располага со...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

APARTHOTEL NEBESKE STOLICE 1 КОПАОНИК

Апартхотелот Небеска Столица 1 се наоѓа на самата ски стаза „Pajino-Preslo“ (Машинац), во непосредна близина...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL JUNIOR 3* BRZECHE КОПАОНИК

Hotel Junior се наоѓа во туристички центар Брзече на Копаоник, на идеална надморска височина од...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

JAT APARTMENTS КОПАОНИК

JAT APARTMENTS се наоѓаат во непосредна близина на туристичкиот комплекс Конаци во центар. Најблиската жuчара...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA ZVONCHICA КОПАОНИК

Vila Zvončica е новоизграден објект од апартмански тип на Копаоник кои своите први гости ги...

Понуда Види повеќе