ВРАХОС

SEA VIEW APARTMENTS – ВРАХОС

Вилата се наоѓа на прв ред на плажа, пред неа има бар на плажа со...

509€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила ВРАХОС – АПАРТМАНИ

Врахос Апартманите се наоѓаат на 50м одалеченост од плажа, располагаат со трокреветни студија, опремени со...

351€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА ВЕЛИСАРИОС – ВРАХОС

Вила Велирасиос се наоѓа во Врахос  на помалку од 50 метри оддалеченост од плажа. Вилата...

288€ Види повеќе
ВРАХОС

СТУДИО IONIAN VIEW – ВРАХОС

Вила Ionion View се наоѓа во Врахос на 70 метри оддалеченост од плажа, и нуди...

336€ Види повеќе
ВРАХОС

АПАРТМАНИ VRAHOS – ВРАХОС

Врахос Апартманите се наоѓаат на 50м одалеченост од плажа, располагаат со трокреветни студија, опремени со...

83€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила IRINI – ВРАХОС

Вила Ирини се наоѓа на самата плажа и нуди сe што може апартманското сместување да...

494€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила WHITE SANDS BEACH – ВРАХОС

White Sands студијата се наоѓаат на самата плажа. Оваа вила располага со трокреветни студиjа кои...

420€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА JK BEACH HOUSE – ВРАХОС

JK Beach House се наоѓа на сама плажа, 500 метри одалечена од Врахос во мирниот...

431€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА SAVASH – ВРАХОС

Вила Саваш се наоѓа на 40 м плажа, помеѓу Врахос и Лигија. Идеална локација за љубителите...

635€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА IOANIAN VIEW – ВРАХОС

Вила ЈОНИЈАН ВЈУ се наоѓа на височинка околу 70 метри од плажа и има прекрасен поглед...

200€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА FILOKSENIJA – ВРАХОС

Вила ФИЛОКСЕНИЈА се наоѓа на крајниот дел од плажата на Врахос во помирен дел, на околу 50...

140€ Види повеќе