ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ЕВГЕНИЈА – НЕИ ПОРИ

Неи Пори е место, кое сеуште претставува најурбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во областа...

249€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила GIOTA – НЕИ ПОРИ

Вила “GIOTA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на околу  100m од плажа,...

105€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Adonis- НЕИ ПОРИ

Вила АДОНИС (А-кат) се наоѓа во вториот дел на местото, на околу 200 метри од...

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Fotini- НЕИ ПОРИ

Се наоѓа на околу 200 метри од широката песочна плажа во Неи Пори, во близина...

159€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ТУЛА – НЕИ ПОРИ

Неи Пори е место кое сеуште претставува нај урбанизирано, а со тоа и најсредено летувалиште во...

189€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Vasilis – НЕИ ПОРИ

Вилата се наоѓа во новиот дел од Неи Пори, на 200 метри од плажата. Убаво...

149€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Amelia – НЕИ ПОРИ

ВИЛА АМЕЛИЈА се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со трикреветни студија и петокреветни дуплекс апартмани....

150€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Natalia – НЕИ ПОРИ

ВИЛА НАТАЛИЈА се наоѓа на 60 метри од плажа. Распoлага со четири трокреветни студија, лоцирани на приземје...

150€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Kate – НЕИ ПОРИ

ВИЛА КАТЕ се наоѓа на 200 метри од плажа. Распoлага со трикреветно студио и два петокреветни...

130€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MEDITERAN – НЕИ ПОРИ

Вила “MEDITERAN” се наоѓа во близина на луна паркот во Неи Пори, во првиот ред...

125€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ELSA – НЕИ ПОРИ

Вила “ELSA” се наоѓа на одлична лoкација во центарот на Неи Пори на 50m од...

115€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила HRISTOS – НЕИ ПОРИ

ВИЛА ХРИСТОС се наоѓа на 80 метри од плажа. Распoлага со трокреветни студија и петокреветни /...

120€ Види повеќе