ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Redina Beach Hotel Resort 2* ASPROVALTA

 ОПИС: Модерен хотел, пријатно опкружување, базен, градина, бар, интернет. Сместено е во близина на плажата....

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Rihios Hotel 2* STAVROS

 ОПИС: Хотел на плажа поставен на пријатна зелена површина со палми нуди комфорни соби, ресторан,...

Понуда Види повеќе