ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Kassandra Mare 4*- NEA POTIDEA

     ОПИС: Мал хотел покрај морето, опкружен со градина со различни бои. Блага медитеранска...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Portes Lithos Luxury Resort 5*- NEA POTIDEA

    ОПИС: Новиот хотелски комплекс се наоѓа на 2 км од центарот на селото Неа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Potidea Palace 4*- NEA POTIDEA

  ОПИС: Одличниот хотел Потидеа Палас има исклучително убава локација на истмус помеѓу два заливи,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Istion Club & Spa 5*- NEA POTIDEA

  ОПИС: Хотелот Истион клуб се наоѓа на плажа со песок и камче, во северниот...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Aegean Melathron Thalasso Spa 5*- NEA POTIDEA

  ОПИС: Локација: Хотелот Егеј Мелатрон се наоѓа на околу 3 км од Калитеа и...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Pomegranate Wellness Spa 5*- NEA POTIDEA

 ОПИС: Локација: Pomegranate Wellness Spa Hotel е на 1 км од Неа Потидеа и 5...

Понуда Види повеќе