ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Куќа Саризас – СИВИРИ

Куќа „Саризас“ е лоцирана на 80 метри од прекрасната песочна плажа, во најубавиот дел на...

79€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила HRISTOS – СИВИРИ

Вила Христос се наоѓа во центарот на Сивири,на најатрактивна локација, непосредно пред плажата. Располага со...

80€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ANEMOHADI – СИВИРИ

Вилата е на 50 метри од центарот на Сивири. Има 1/2+2 апартмани кои се состојат...

139€ Види повеќе