ГЕРАКИНИ

ВИЛА SITHONIA VILLAGE – ГЕРАКИНИ

Хотелот се наоѓа во Геракини , во пријатно зеленило, оддалечен на само 2минути од плажа....

109€ Види повеќе
ГЕРАКИНИ

ВИЛА DEKAVIL – ГЕРАКИНИ

Апарт-хотел „Декавил“ се наоѓа на влезот во Геракини, оддалечен е околу 50 метри од најубавиот...

109€ Види повеќе