ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

TORONI BLUE SEA ( MAISONETTES ) | Торони

Локација: хотелот е лоциран во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од најпопуларните песочни...

15% Discount
361€306€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

TORONI BLUE SEA 2+* (OLD WING) | Торони

Хотелот е во непосредна близина на песочната плажа во Торони, една од најпопуларните песочни плажи...

15% Discount
214€181€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Golden Beach 3* | МЕТАМОРФОЗИ

Хотел ГОЛДЕН БИЧ е лоциран во центарот и на 20 метри од песочната плажата во Метаморфозис. Опколен...

10% Discount
220€198€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Hotel Belagio 3* – ФУРКА / Рана резервација

Хотелот се наоѓа на прекрасна локација, опкружен со бујна зелена борова шума и зеленило, на...

10% Discount
723€650€ Види повеќе
КАСАНДРА - Хотели

Palladium Hotel *** – ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА

Криопиги, Касандра Palladium ★★★ Понуда за рана резервација -20% За резервации направени од 31.10.2023-31.12.2023 За...

22€22€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Lily Ann Village 3* | НИКИТИ

Никити, Ситонија Lily Ann Village ★★★ Рана резервација -15% За резервации направени од 10.10.2023-31.03.2024 За...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grandotel 4* HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Ханиоти Гранд Отел ★★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grand Victoria 3* – HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Hanioti Grand Victoria ★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Iris Hotel 4*- SIVIRI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Сивири, Касандра Iris ★★★ Рана резервација -20% За резервации направени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Porto Matina 3* – METAMORFOSI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -10% Метаморфози, Ситонија Porto Matina ★★★ Рана резервација -10% За резервации...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Blue Carpet Luxury Suites 2*- PEFKOHORI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Пефкохори, Касандра Blue Carpet Luxury Suites ★★ Рана резервација -20%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Belohorizonte 4* – ФУРКА

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Фурка, Касандра Belohorizonte ★★★★ Рана резервација -25% За резервации направени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Agnes Deluxe 3*- PEFKOHORI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Пефкохори, Касандра Agnes Deluxe ★★★ Рана резервација 25% За резервации...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Koviou Holiday Village 3* – NIKITI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Никити, Ситонија Ковиу Холидеј село ★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Makednos 3* – НИКИТИ

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Никити, Ситонија Makednos ★★★ Понуда за рана резервација -20% За...

Понуда Види повеќе