ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

С Студио – ХАНИОТИ

С Студио се наоѓа на 20м. од пешачката зона со многубројни продавници, кафичи, на само...

353€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА GREGORI I DZORDZ – ХАНИОТИ

Објектот „Грегори и Џорџ“  се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, во непосредна близина на...

411€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MARIA – ХАНИОТИ

Вила “Maria” се наоѓа во центарот на Ханиоти, односно на самиот плоштад и нa oколу...

190€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MARIA LUX – ХАНИОТИ

Вила “Maria Lux ” се наоѓа во центарот на Ханиоти (веднаш до вила "Maria") односно...

210€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА VERGINA – ХАНИОТИ

Вила Вергина се наоѓа на 50м оддалеченост од плажа, во мирниот дел на Ханиоти во...

476€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА CHRISTINA – ХАНИОТИ

Куќа „Кристина“ е лоцирана во многу мирен и тивок дел на Ханиоти, на околу 500...

435€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА SOFIJA – ХАНИОТИ

Вила Софија се наоѓа во централниот дел на Ханиоти, одалечена 80 метри од плажа. Располага...

139€ Види повеќе