ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел Ammon Garden 3* – ПЕФКОХОРИ

На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden".  Хотелски соджини: 27...

155€ Види повеќе