ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Ikos Oceania 5*- NEA MOUDANIA

    ОПИС: Хотелот Икос Океанијана се наоѓа на песочна плажа долга 300 м, на 1,5...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Portes Beach 4* – NEA MOUDANIA

    ОПИС: Опкружен со зеленило на плажа. Оддалечено е 2 километри од живописниот град Неа...

Понуда Види повеќе