ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Julia 3*- FURKA

    ОПИС: Хотелот Бомо Јулија се наоѓа во Касандра, на 500 метри од Скала Фурка...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Tropical 4*- FURKA

    ОПИС: Хотелот Tropical Фурка се наоѓа во тивок дел од одморалиштето Скала Фурка, оддалечен...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Olympion Sunset 5*- FURKA

   ОПИС: Ова сместување со 5 starвезди ужива во одлична локација покрај плажата Фурка. Тој...

Понуда Види повеќе