6 Days Скопје 23-ти Октомври
6 days

ЛИСАБОН И ПОРТО / 5 НОЌИ / 899€ / АВИОН / 23-ти Октомври

Бисерите на Португалија Авионска програма 21 – 26 Октомври (6 дена/ 5 ноќевања) Лисабон, срцето на Португалија,...

899€ Види повеќе
1-ви МАЈ

БУДИМПЕШТА, ВИЕНА, СЕНТ АНДРЕА / 2 НОЌИ / 99€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Будимпешта - Kралица на Дунав, преполна со култура која освојува и заведува, преполна со романтични...

9% Discount
109€99€ Види повеќе
23-ти Октомври

ЗЛАТИБОР/ 2 НОЌИ / 155€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Златибор е место каде е најдобро сочувана српска традиција, идеално место за одмор, место на највкусните...

155€ Види повеќе
23-ти Октомври

СОКОБАЊА / 3 НОЌИ / 69€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Сокобања се наоѓа во источинот дел на Србија, на оддалеченост од 260 km од Скопје,...

12% Discount
79€69€ Види повеќе
23-ти Октомври

ИСТАНБУЛ / 3 НОЌИ / 119€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Истанбул е волшебен град сам по себе, кој станува особено изразен кога ќе пристигнат пролетта...

7% Discount
129€119€ Види повеќе
23-ти Октомври

КАПАДОКИЈА / 4 НОЌИ / 439€ / АВИОН / 23-ти Октомври

Монументален компекс на чудесна убавина од 6 век п.н.е, во бел камен и бел вулкански...

439€ Види повеќе
23-ти Октомври

ВЕНЕЦИЈА, МИЛАНО, ВЕРОНА / 2 НОЌИ / 109€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Италија – земја на пица и паста, земја на мода, култура и неверојатна убавина. Сплет...

15% Discount
129€109€ Види повеќе
23-ти Октомври

САНТОРИНИ / 3 НОЌИ / 219€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Симболот на грчкиот туризам, наречен Санторини, а препознатлив по куќичките од бел камен со плави покриви...

12% Discount
249€219€ Види повеќе
23-ти Октомври

БУКУРЕШТ И ТРАНСЛИВАНИЈА/ 2 НОЌИ / 119€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Романија — земја во југоисточна Европа. Граничи со Украина и Молдавија на североисток, со Унгарија...

14% Discount
139€119€ Види повеќе
23-ти Октомври

БУДВА, ДУБРОВНИК, ПОРТОМОНТЕНЕГРО / 2 НОЌИ / 69€ / АВТОБУС / 23-ти Октомври

Ако сте љубители на Јадранот, тогаш Будва е најдобриот избор за вас! Прекрасна обала, убавото...

69€ Види повеќе