ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LITCA – НЕА ФЛОГИТА

Вила Litca е лоцирана во центарот на Неа Флогита, на околу 70 метри од плажата. Вилата располага...

15% Discount
260€221€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LITCA 2 – НЕА ФЛОГИТА

Вила ,,LITCA-2'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu'', околу 70 метри. од плажа.. Вилата располага со ниско...

15% Discount
250€212€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MARIA – НЕА ФЛОГИТА

Вила '' Maria ''е лоцирана во центарот на Неа Флогита 50 метри од плажа, во близина...

15% Discount
280€238€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила СТЕЛА – НЕА ФЛОГИТА

АПАРТМАН '' СТЕЛА ''е лоцирана во близина на игралиштето на Неа Флогита 50 метри од плажа, со поглед...

15% Discount
300€255€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА KATERINA LUKS – НЕА ФЛОГИТА

Вила ,,Katerina Lux'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите ''Maria'' и ''Corfu'' , веднаш позади најголемата слаткарница ,,SWEET...

250€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила BLUE – НЕА ПЛАГИЈА

Вила ''BLUE'' е лоцирана во центарот на Неа Плагија, во близина на таверната ,,Hriso Pagoni'' и на околу 30 м. од плажа....

5% Discount
330€313€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KOSTAS | НЕА ПОТИДЕА

ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA  ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА E...

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА CHRISTINA | ХАНИОТИ

Вила ХРИСТИНА лоцирана во мирен дел на Ханиоти, идеална за фамилии со мали деца каде спокојот...

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА SPANOS | ПОЛИХРОНО

Вила СПАНОС се наоѓа централниот дел на Полихроно, на оддалеченост од  200м од плажа. Вилата располага со...

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила STAVROS | НЕА КАЛИКРАТИЈА

Неа Каликратија е град со многубројни занимливости за секој турист. Има долга песочна плажа, многубројни...

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила GALINI | КАЛИТЕА

Вилата ГАЛИНИ се наоѓа на сама плажа.Располага со сопствена плажа, лежалки и чадор за секоја соба. Идеална...

109€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MIHALIS | НЕА ФЛОГИТА

50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра...

99€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила АНА | НЕА ФЛОГИТА

Куќа „Ана“ е лоцирана централно во Неа Флогита, во вториот ред куќи, на само 50...

17% Discount
109€90€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила JORGOS | ДИОНИСИОС

Куќа „Јоргос“ е лоцирана кон крајот на Дионисиос во мирна уличка, на околу 100 метри...

17% Discount
109€90€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KIKI | НЕА ФЛОГИТА

Куќа „Кики“ е лоцирана во најубавиот дел на почетокот на Неа Флогита, прва линија на...

17% Discount
109€90€ Види повеќе