ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LIDIJA – НЕА ПОТИДЕА

Вила ЛИДИЈА се наоѓа на само 30 м. од песочната плажа во Неа Потидеа. Опкружена е со...

139€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила SEMI – НЕА ПОТИДЕА / Рана резервација

Куќа „Семи“ е лоцирана во средишниот дел на Неа Потидеа, оддалечена околу 50 метри од...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила DIOGENIS – НЕА ПОТИДЕА

ВИЛАТА “ДИОГЕНИС ” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA  ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KOSTAS – НЕА ПОТИДЕА

ВИЛАТА “KOSTAS” СЕ НАОЃА ВО НЕА ПОТИДЕА НА САМA ПЛАЖА (ПРВ РЕД) НЕА ПОТИДЕА E...

59€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ISI LUX – НЕА ПОТИДЕА / Рана резервација

Вила “ISI Lux” се наоѓа нa 20m oд плажа во централниот дел на Потидеа каде што е најширока плажата, веднаш...

65€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила HAUS LITEA – НЕА ПОТИДЕА / Рана резервација

Haus Litea се наоѓа во Неа Потидеа на прва линија до плажа. Ова е првото населено...

80€ Види повеќе