АТОС

Вила KOSTAS – ЈЕРИСОС

Вила Костас се наоѓа на одлична локација на само 50 метри од прекрасната песочна плажа, а во многу мирен дел. Куќата...

10% Discount
129€116€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА LENA – НЕА РОДА

Вилата „Lena“е лоцирана во мирниот дел на Неа Рода, веднаш пред апартхотелот „Lazaridis“ на околу 100 метри од...

10% Discount
120€108€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА MARIA PASHALIDOU – НЕА РОДА

Вилата Maria Pashalidou е лоцирана во непосредна близина на строгиот центар, на само 20 метри од...

10% Discount
200€180€ Види повеќе
АТОС

Апартхотел LAZARIDIS – НЕА РОДА

Живописното приморско место Неа Рода  е вистинскиот избор за сите кои се уморни од гужвата...

10% Discount
180€162€ Види повеќе
АТОС

Вила VAIA – ЈЕРИСОС

Вилата „Vaia“ се наоѓа на само 120 метри од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот...

10% Discount
120€108€ Види повеќе
АТОС

Вила MARIA – ЈЕРИСОС

Вилата Maria се наоѓа на само 80 од плажата во централниот дел на Јерисос, на третиот крак Атос. Апартманите се наоѓаат...

10% Discount
150€135€ Види повеќе
АТОС

Вила ATINA – ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе...

10% Discount
109€98€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА TZOULI 1 – ЈЕРИСОС

 Вила Џули 1 се наоѓа на одлична местоположба, на само 80 метри од прекрасната песочна плажа. Капацитетите се...

15% Discount
69€59€ Види повеќе
АТОС

Вила BILLYS – ЈЕРИСОС

Вила Билис се наоѓа на одлична локација на само 30 метри од прекрасната песочна плажа, на самиот почеток на...

15% Discount
119€101€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА DZULI 2 – ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе...

15% Discount
89€75€ Види повеќе
АТОС

ВИЛА KLEOPATRA – ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос. Има прекрасна долга песочна...

7% Discount
379€352€ Види повеќе
АТОС

Вила EVANGELIA – ЈЕРИСОС

Јерисос е едно од најголемите туристички места на полуостровот Халкидики. Градот во кој живеат повеќе...

20% Discount
109€87€ Види повеќе
АТОС

Вила TAKIS & MARIA – ЈЕРИСОС

ЈЕРИСОС е најубавото и најголемото туристичко место на третиот крак Атос. Има прекрасна долга песочна...

7% Discount
309€287€ Види повеќе
АТОС

Вила SOULA – ЈЕРИСОС

Вилата “Сула“ е убава, стандардно опремена вила и се наоѓа на 50 метри од море ....

7% Discount
249€231€ Види повеќе