ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Aegean Melathron 5* | КАЛИТЕА

Локација: Хотелот Aegean Melathron Thalasso Spa се наоѓа на околу 3 км од Калитеа и...

122€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Alexander The Great 4* | KRIOPIGI

Хотелот Александар Велики е еден од најбараните хотели во Криопиги. Оддалечен е 1,5 км од...

21% Discount
73€57€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Хотел JENNY 3* | Сивири

Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири....

330€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел Potidea Golden Beach 3* | НЕА ПОТИДЕА

ПОТИДЕА ГОЛДЕН БИЧ 2024  Услуга: ALL INCLUSIVE LIGHT . Услугата започнува со ручек а завршува со појадок. Појадок на...

179€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел Ammon Garden 3* | ПЕФКОХОРИ

На само 100m од плажа и 200m од центар е лоциран 3* хотел "Ammon Garden".  Хотелски соджини: 27...

5% Discount
255€242€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Hotel Ioli Village *** – ПЕФКОХОРИ

Пефкохори, Касандра Ioli Village ★★★ Рана резервација -10% За резервации направени од 12.06.2023-31.03.2024 За престој...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Hotel Belagio 3* – ФУРКА / Рана резервација

Хотелот се наоѓа на прекрасна локација, опкружен со бујна зелена борова шума и зеленило, на...

10% Discount
723€650€ Види повеќе
КАСАНДРА - Хотели

Palladium Hotel *** – ХАЛКИДИКИ КАСАНДРА

Криопиги, Касандра Palladium ★★★ Понуда за рана резервација -20% За резервации направени од 31.10.2023-31.12.2023 За...

22€22€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grandotel 4* HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Ханиоти Гранд Отел ★★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grand Victoria 3* – HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Hanioti Grand Victoria ★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Iris Hotel 4*- SIVIRI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Сивири, Касандра Iris ★★★ Рана резервација -20% За резервации направени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Blue Carpet Luxury Suites 2*- PEFKOHORI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Пефкохори, Касандра Blue Carpet Luxury Suites ★★ Рана резервација -20%...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Belohorizonte 4* – ФУРКА

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Фурка, Касандра Belohorizonte ★★★★ Рана резервација -25% За резервации направени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Agnes Deluxe 3*- PEFKOHORI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Пефкохори, Касандра Agnes Deluxe ★★★ Рана резервација 25% За резервации...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

LESSE 4* – HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Ханиоти, Касандра Lesse ★★★★ Понуда за рана резервација -25% За...

Понуда Види повеќе