ЛЕТО

Rodon 3* – ПАРАЛИЈА | Рана резервација

Паралија Катеринис, Пиерија Rodon ★★★ Рана резервација -20% За резервации направени од 17.11.2023-31.01.2024 За престој...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Хотел MELBURN | ПАРАЛИЈА

Паралиа е град кој живее цела година, а преку лето и 24 часа во денот....

75€ Види повеќе