ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grandotel 4* HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Ханиоти Гранд Отел ★★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grand Victoria 3* – HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -40% Ханиоти, Касандра Hanioti Grand Victoria ★★★ Понуда за рана резервација...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

LESSE 4* – HANIOTI

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -25% Ханиоти, Касандра Lesse ★★★★ Понуда за рана резервација -25% За...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Sousouras Hotel 3* – ХАНИОТИ

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Ханиоти, Касандра Sousouras ★★★ Понуда за рана резервација -20% За...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Elinotel Polis 3* – ХАНИОТИ

ПОПУСТ ЗА РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА -20% Ханиоти, Касандра Elinotel Polis ★★★ Понуда за рана резервација -20%...

Понуда Види повеќе