ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grecotel Eva Palace 5*- CORFU

 ОПИС: Зелена површина, одлична услуга, разновидни луксузни соби, тишина и засенчени градини, добра кујна, персонал...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Grecotel Corfu Imperial Exclusive Resort 5*- CORFU

 ОПИС: Ексклузивно одморалиште со затскриена локација и одлична услуга. Сместено е на приватен полуостров меѓу...

Понуда Види повеќе