ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Alkyon Resort 4*- KRIOPIGI

     ОПИС: Хотелот се наоѓа недалеку од Криопиги, опкружен со зеленило. Туристите се добредојдени...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Alexander The Great 4*- KRIOPIGI

     ОПИС: Хотелот Александар Велики е еден од најбараните хотели во Криопиги. Оддалечен е...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Aithrion Hotel 4*- KRIOPIGI

      ОПИС: Хотелот Аитрион се наоѓа на околу 800 метри од најорганизираната плажа во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Kassandra Palace 5*- KRIOPIGI

   ОПИС: Хотелскиот комплекс, лоциран недалеку од градот Криопиги, се наоѓа на површина од околу...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Theo Bungalows 3* – KRIOPIGI

    ОПИС: Hotel Theo Bungalows Kriopigi е семеен хотел лоциран во Криопиги, на околу 600 метри...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Forest Park 3*- KRIOPIGI

   ОПИС: Помал буџет хотел. Борова шума, чист воздух, тишина и тиркизно море. Удобни соби,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Kriopigi 4*- KRIOPIGI

   ОПИС: Хотелот „Плажа Криопиги“ се наоѓа на атрактивна локација во центарот на селото, на...

Понуда Види повеќе