ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Macedonian Sun 3*- KALITEA

   ОПИС: Економичен хотел, се состои од 9 двокатни згради опкружени со прекрасна градина. Пространи...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Pallini Beach 4*- KALITEA

   ОПИС: Хотелот „Палини бич“ се наоѓа во рамките на хотелскиот комплекс Г и може...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Athos Palace 4*- KALITEA

   ОПИС: Хотел Бомо Атос Палас 4 * Калитеа, Касандра - Популарен хотел опкружен со...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Theophano Imperial Palace 5*- KALITEA

  ОПИС: Елегантен хотел со пет starвездички, дел од хотелскиот комплекс Г-хотели. Супериорна услуга и...

Понуда Види повеќе