ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

ХОТЕЛ МИХАЕЛА – КЕФАЛОНИЈА

  ОПИС: Порос е едно од најубавите и најатрактивните места на Кефалонија. Сместно е во подножјето...

259€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА АЛЕКОС – КЕФАЛОНИЈА

  ОПИС: Порос е едно од најубавите и најатрактивните места на Кефалонија. Сместно е во подножјето...

249€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА АСТИР – КЕФАЛОНИЈА

  ОПИС: Порос е едно од најубавите и најатрактивните места на Кефалонија. Сместно е во подножјето...

269€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ZANZA – ПОРОС / KЕФАЛОНИЈА

Кефалонија е најголемиот остров од групите Јонски острови. Името го добило според својот изглед (остров...

129€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MAKEDONIJA – ПОРОС / KЕФАЛОНИЈА

Кефалонија е најголемиот остров од групите Јонски острови. Името го добило според својот изглед (остров...

15% Discount
89€75€ Види повеќе