ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

ХОТЕЛ АКРОПОЛИС – ОЛИМПИК БИЧ

Хотел Акрополис се наоѓа во местото Олимпик Бич на само 120м оддалеченост од плажа. Располага...

124€ Види повеќе