ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Nina – Ипсос-КРФ

Вила Нина се наоѓа на островот Крф на 300м оддалеченост од AB МАRKET и излегува...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ЕЛЕНИ – ИПСОС, KРФ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

Вилата Елени се наоѓа во мирниот дел на Ипсос, на 250 метри од плажата. Вилата е...

40% Discount
99€59€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Atanasius – Ипсос-КРФ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

КАПАЦИТЕТ: 1/2 апп. 1/4 дуплекс. 300м. од море Вила Атанасиус се наоѓа во Ипсос на...

36% Discount
109€69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MINA LUKS – ИПСОС, KРФ / РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА

Вила „Мина Лукс“ се наоѓа на 150 метри од плажата и се состои од две згради....

50% Discount
99€49€ Види повеќе