ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Ornella Beach Resort & Villas 4* SIVOTA

 ОПИС: Овој извонреден хотел е сместен на приватна песочна плажа. Изграден од дрво и камен,...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Aqua Oliva Resort 4* SIVOTA

 ОПИС: Аква Олива одморалиште, 4 *, е член на групата Across Hotels & Resorts. Сместено...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Sivota Diamond Spa Resort 5* SIVOTA

 ОПИС: Sivota Diamond Spa Resort се наоѓа во прекрасно место од карпи, бесконечни зелени шуми,...

Понуда Види повеќе