ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Алекс Лукс- ПОЛИХРОНО

Вилата Алекс Лукс е ново изградена вила 2022 год, се наоѓа во Полихроно, на 30м...

179€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Нектариос- ПОЛИХРОНО

Вила Нектариос се наоѓа во Полихроно, на прва линија до плажа, покрај камениот споменик во...

219€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Костантин 2 – ПОЛИХРОНО

Вила Костантин 2 се наоѓа во централниот дел на Полихроно, во мирна област со многу...

259€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Костантин 1 – ПОЛИХРОНО

Вила Костантин 1 се наоѓа во Полихроно, во мирен дел одделен од градската гужва, на...

299€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ELENA – ПОЛИХРОНО

Вила Елена се наоѓа на 20м од плажа, во строгиот центар веднаш на десната страна...

89€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Panos Apartments – ПОЛИХРОНО

Панос се наоѓа во Полихроно - Касандра на Халкидики. Оваа вила е на 50м од...

280€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Panilas – ПОЛИХРОНО

Студиа “ПАНИЛАС” се наоѓа на само 15 метри од плажа и од пешачката патека. Студиата се...

179€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Aleks 2 – ПОЛИХРОНО

Апартмани “АЛЕКС 2” се наоѓа на само 10 метри од плажа и од пешачката патека. Вилата се...

259€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Anastasija 1 – ПОЛИХРОНО

Вилата Анастасија  e на 80м. од широката плажа и на 100м од центарот на Полихроно.  Се...

199€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила “Mary-S” – ПОЛИХРОНО

Вилата “MARY-S”  на 50м.  од самото шеталиште а на 70м. од градската плажа  во ценралниоит дел...

149€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LEMONIS ПОЛИХРОНО

Вила “Lemonis”, се наоѓа во централниот дел на Пoлихроно, на улицата кај Црквата, и на 150m од...

95€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KRISTINA – ПОЛИХРОНО

Вила Кристина се наоѓа 20 метри од главната градска плажа на веднаш до шеталиштето каде...

79€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила REALL LUX – ПОЛИХРОНО

Вила Reall апартмани се наоѓа на 200 метри од плажа, во центарот на Полихроно уличката која од...

139€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила SCALOS – ПОЛИХРОНО

Апартманите Скалос се наоѓаат во центарот на Полихроно 200 м од плажа. Апартманите се наоѓаат...

120€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Апартмани LITHOS – ПОЛИХРОНО

Литос апартманите се наоѓаат во центарот на Полихроно, на прекрасната Касандра - Халкидики.Оваа вила е...

210€ Види повеќе