ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Апартхотел VASO – НЕОС МАРМАРАС

Вила “Васо“  се наоѓа во Неа Мармарас на 30 метри од градската централна плажа.плажата во...

89€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила SANTALA – НЕОС МАРМАРАС

Вилата „Santala“  која се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија....

250€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила SOLE A MARE – НЕОС МАРМАРАС

Ситонија е паркот на Халкидики каде љубителите на тишината и зеленилото ќе го најдат своето...

250€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MERSINIS – НЕОС МАРМАРАС

Вилата Mersinis во Неос Мармарас на вториот крак Ситонија има се што Ви е потребно за вистински...

200€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Апартхотел ZEPPOS – НЕОС МАРМАРАС

Хотел-апартмант  „ZEPPOS“ се наоѓа во Неа Мармарас на 200 метри од градската централна плажа. Неа Мармарас е...

79€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА PARTHENON – НЕОС МАРМАРАС

Вила “Parthenon” се наоѓа во Неос Мармарас, во непосредна близина над пристаништето, нa oколу 50m oд најблиската мала плажа и на...

5% Discount
105€100€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ALCANO – НЕОС МАРМАРАС

Вила Alcano која се наоѓа во центарот на Неос Мармарас, најпопуларното туристичко место на Ситонија. Лоцирана...

200€ Види повеќе