ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Blue Bay 4*- AFITOS

      ОПИС: Пријатен хотел во традиционален стил. Изграден од камен, хармонично се вклопува во...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Achtis Boutique Hotel 4*- AFITOS

     ОПИС: Achtis Boutique Hotel. Пространа територија со прекрасна градина, вештачко езерце со разновидни...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Afitis Boutique 5*- AFITOS

    ОПИС: Елегантен хотел се наоѓа веднаш до песочна плажа. Во рамките на хотелот гостите...

Понуда Види повеќе