ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Dolphin Beach 3* POSSIDI

Локација: на плажа, 1 км од Посиди и 90 км од Солун. Капацитет: 56 студиа...

71€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Possidi Holidays Resort Hotel 5* POSIDI

Хотелот е сместен на живописниот морски брег, на работ од борова шума. Го сочинуваат централна...

238€ Види повеќе