КОПАОНИК

SPO HOTEL SREBRENA PLANINA 4* КОПАОНИК

Oпис на сместување: Standart Room – се состои од 1 просторија со брачен кревет или 2 редовни легла.Овој тип соби...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

ZUPA WELLNESS and SPA 3+* КОПАОНИК

Хотелот Zupa Wellness & Spa се наоѓа во областа Језеро на Копаоник. Хотелот располага со...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA RAS КОПАОНИК

Vila Ras лоцирана е во центарoт на Копаоник, на околу 250 м оддалеченост од ски...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL SREBRNAC 2* КОПАОНИК

HOTEL SREBRNAC се наоѓа на патот од Брзече кон туристичкиот ценатр Копаоник и е првиот објект...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

APARTHOTEL AGAPE 3+* ЗЛАТИБОР

apartHotel Iris е уникатен златиборски хотел, изграден во планински, модерен стил. Сместен во срцето на...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL BUKET 4* ЗЛАТИБОР

Hotel Iris е уникатен златиборски хотел, изграден во планински, модерен стил. Сместен во срцето на Златибор,...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL IBIS 4* ЗЛАТИБОР

Hotel Iris е уникатен златиборски хотел, изграден во планински, модерен стил. Сместен во срцето на Златибор,...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA MILMARI КОПАОНИК

Milmari Resort е понов објект сместено во викенд населбата на Копаоник, во близина на JollyKop...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL MILMARI RESORT 3+* КОПАОНИК

Milmari Resort е понов објект сместено во викенд населбата на Копаоник, во близина на JollyKop...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL SREBRENA PLANINA RESORT & SPA 4* KOPAONIK

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023 HOTEL SREBRENA PLANINA RESORT & SPA 4* KOPAONIK Тип на соба...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

VILA KOPAONIK КОПАОНИК

Студио постојат два типа на студио 1+1 и 2+1 - 1+1 Студио се состои од...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

HOTEL VICEROY 5** КОПАОНИК

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023 HOTEL VICEROY 5** КОПАОНИК За проверка на цена исклучиво во агенција! Поради секојдневни измени неопходно е да се провери цената пред да се направи резервација! Во цената е вклучено: Сместување...

Понуда Види повеќе
ЗЛАТИБОР

HOTEL MOUNTAIN RESORT & SPA 5 * ЗЛАТИБОР

ЦЕНОВНИК ЗА СЕЗОНА 2022/2023 HOTEL MOUNTAIN RESORT & SPA 5 * ЗЛАТИБОР 2 деца до...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

APART & SPA ZONED 4* КОПАОНИК

Хотелот се наоѓа на главниот пат Копаоник  Рашка во предградието на селото, само 3,5 км...

Понуда Види повеќе
КОПАОНИК

APARTHOTEL NEBESKE STOLICE 2 КОПАОНИК

Апартхотелот Небеска Столица 2   се наоѓа на самата ски стаза „Pajino-Preslo“ (Машинац). Објектот располага со...

Понуда Види повеќе