ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Parga Beach Resort 4* PARGA

 ОПИС: Хотелот Парга Бич е одморалиште во Парга, кое се состои од бунгалови во венецијански...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Adams Hotel 4* PARGA

 ОПИС: Традиционален стил, прекрасна област, ресторан, бар, базен, салон за убавина, интернет, романтична атмосфера. Вкупно...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Salvator Hotel Villas & Spa 4* PARGA

 ОПИС: Salvator Villas & Spa е поставен на рид со бујно зеленило, со поглед кон...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Lichnos Beach Hotel 5* PARGA

 ОПИС: Хотелот се наоѓа на 3 км од Парга над песочна плажа, опкружен со бујна...

Понуда Види повеќе