АЛБАНИЈА

Хотел AL HOTEL – КСАМИЛ

АЛ ХОТЕЛ – нов објект кој се наоѓа на околу 5-7 минути пешки до плажа и до...

Понуда Види повеќе
АЛБАНИЈА

Вила ALEKS – КСАМИЛ

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна...

179€ Види повеќе
АЛБАНИЈА

Вила HRISTO – КСАМИЛ

Ксaмил е место со прекрасни егзотични плажи и величенствено тиркизно море на ривиерата на Јужна...

299€ Види повеќе