ВРАХОС

SEA VIEW APARTMENTS – ВРАХОС

Вилата се наоѓа на прв ред на плажа, пред неа има бар на плажа со...

509€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила ВРАХОС – АПАРТМАНИ

Врахос Апартманите се наоѓаат на 50м одалеченост од плажа, располагаат со трокреветни студија, опремени со...

351€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА ВЕЛИСАРИОС – ВРАХОС

Вила Велирасиос се наоѓа во Врахос  на помалку од 50 метри оддалеченост од плажа. Вилата...

288€ Види повеќе
ВРАХОС

СТУДИО IONIAN VIEW – ВРАХОС

Вила Ionion View се наоѓа во Врахос на 70 метри оддалеченост од плажа, и нуди...

336€ Види повеќе
АМУДИЈА

ВИЛА ATANASI – АМУДИА

Вила Атанаси се наоѓа веднаш до вила Вагиа, на 50метри оддалеченост од плажа. Вилата располага...

336€ Види повеќе
ВРАХОС

АПАРТМАНИ VRAHOS – ВРАХОС

Врахос Апартманите се наоѓаат на 50м одалеченост од плажа, располагаат со трокреветни студија, опремени со...

83€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА YOTA – ПАРГА

ПАРГА – градче кое се наоѓа во приморскиот дел на Епир, на Јонско море, 60...

280€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила IRINI – ВРАХОС

Вила Ирини се наоѓа на самата плажа и нуди сe што може апартманското сместување да...

494€ Види повеќе
ВРАХОС

Вила WHITE SANDS BEACH – ВРАХОС

White Sands студијата се наоѓаат на самата плажа. Оваа вила располага со трокреветни студиjа кои...

420€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА JK BEACH HOUSE – ВРАХОС

JK Beach House се наоѓа на сама плажа, 500 метри одалечена од Врахос во мирниот...

431€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА MARGARITA – KAНАЛИ

Канали е приморско место областа  Превеза  северозападна Грција. Канали се наоѓа на брегот на Јонското...

336€ Види повеќе
АМУДИЈА

Вила VAGIA – АМУДИА

Амудиа е мало рибарско место во општина Фанари, областа Епир во Грција. Ова место се...

336€ Види повеќе
АМУДИЈА

ВИЛА DINA – АМУДИА

Амудиа е мало рибарско место во општина Фанари, областа Епир во Грција. Ова место се...

356€ Види повеќе
ВРАХОС

ВИЛА SAVASH – ВРАХОС

Вила Саваш се наоѓа на 40 м плажа, помеѓу Врахос и Лигија. Идеална локација за љубителите...

635€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

HOTEL POSEIDON 3* – КАСТРОСИКИА

Хотел Посеjдон се наоѓа на сама плажа, во областа Канали, во местото Кастросикиа,  на 18км...

Понуда Види повеќе