ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила EVI 2 – НЕА КАЛИКРАТИЈА / Рана резервација

Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено само...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила EVI 1 – НЕА КАЛИКРАТИЈА / Рана резервација

Првото туристичко место кое ќе Ве сретне на патот кон Касандра е Неа Каликратија, оддалечено...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила STAVROS – НЕА КАЛИКРАТИЈА

200 метри од плажа КОРИСТЕЊЕТО НА ПАРКИНГ, КЛИМА УРЕД, WI-FI  Е БЕСПЛАТНО. Неа Каликратија е...

69€ Види повеќе