АТОС - Хотели

Alexandros Palace 5* УРАНОПОЛИС

Alexandros Palace Hotel & Suites 5* – е сместен во пријатно опкружување, на полуостров Атос, во...

86€ Види повеќе
АТОС - Хотели

Aristoteles Holiday Resort & Spa 4* УРАНОПОЛИС

Хотел е со широк избор на соби, пространа територија, спа, ресторани, барови, спортски и забавни...

49€ Види повеќе
АТОС - Хотели

Akrathos Brach Hotel 4* URANOPOLIS

Комплекс од згради на три спрата, наредени на зелен рид. Едноставен стил, ресторан, таверна, барови,...

15% Discount
102€87€ Види повеќе