ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VANGELIS | ЛЕПТОКАРИЈА

Вила “VANGELIS” се наоѓа на 150m од плажа, веднаш до хотел "Eleni" под главиот пат и пругата во...

10% Discount
95€86€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Katerina | ЛЕПТОКАРИЈА

Трикатна вила, сместена на околу 100 метри од морето и недалеку од центарот. Вилата има...

15% Discount
209€177€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила VULA | ЛЕПТОКАРИЈА

Лептокарија е туристичка дестинација на Олимписката Ревиера , местото располага со многубројни улици со продавници,шеталиште,долга...

15% Discount
155€131€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила АНТОНИО | ЛЕПТОКАРИЈА

Вила Антонио е комплетно нова и модерно опремена вила во Лептокарија . Во летото 2016...

15% Discount
175€148€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА ELENA | ЛЕПТОКАРИЈА

ВИЛАТА “ELENA“СЕ НАОЃА ВО ЛЕПТОКАРИЈА НА САМАТА ПЛАЖА (ПРВ РЕД). РАСПОЛАГА СО ТРОКРЕВЕТНИ СТУДИЈА НА...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KALIAMBOS | ЛЕПТОКАРИЈА

Вила KALIAMBOS „B“ категорија – се наоѓа на левата страна од местото, на 200 м. од...

20% Discount
209€167€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Тhomas | ЛЕПТОКАРИЈА

Вила Tомас „B“ категорија – се наоѓа на десната страна од местото, на 100 м. од главната улица,...

20% Discount
169€135€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ATRIUM „А“ | ЛЕПТОКАРИЈА

Вила ATRIUM „А“ категорија – се наоѓа на десната страна од местото, на само 200...

20% Discount
209€167€ Види повеќе