ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА SPIROS – АГ.НИКИТАС / ЛЕФКАДА

АГИОС НИКИТАС е идеално место за патниците кои сакаат да ја запознаат традиционалната Грција. Сместено...

323€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА PORTO FINO – НИКИАНА / ЛЕФКАДА

Никиана е мало рибарско место кое се наоѓа меѓу главниот град Лефкас и Нидри. Ова...

339€ Види повеќе