ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

ХОТЕЛ АКРОПОЛИС – ОЛИМПИК БИЧ

Хотел Акрополис се наоѓа во местото Олимпик Бич на само 120м оддалеченост од плажа. Располага...

124€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА SOFIA – ОЛИМПИК БИЧ

Вила “Sofia” се наоѓа на сама плажа во Олимпик Бич на влезот кај автобуската постројка,...

200€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ХOTEЛ PANTHEON – ОЛИМПИК БИЧ

Хотел “Pantheon” е лоциран на сама плажа во Олимпик Бич. Стилно опремените студија со директен...

170€ Види повеќе