АСПРОВАЛТА

VILA LEONA – АСПРОВАЛТА

Вила Леона се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има...

360€ Види повеќе
АСПРОВАЛТА

VILA MIA – ASPROVALTA

Вила Миа се наоѓа на 30 метри од прекрасната песочна плажа во Аспровалта. Вилата има...

840€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

VILA JORGOS – NEA VRASNA

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

410€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

VILA JANIS – NEA VRASNA

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

390€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

VILA GERAKINA – NEA VRASNA

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

330€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

VILA АNDONIS – NEA VRASNA

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

430€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

VILA RITA – NEA VRASNA

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

350€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА FILOXENIA – НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа во залвот Strimonikos, карактеристична е по долгата песочна плажа, убавото море, многубројните таверни,...

269€ Види повеќе