ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MARIA PONTOY | НЕА ФЛОГИТА

Вила Мариа Понтои се наоѓа на 50 метри од песочната плажа на Неа Флогита. Вилата располага со...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ANNA | НЕА ФЛОГИТА

Вила “Anna” се наоѓа на само 30м од плажа  во центарот на Неа Флогита. Располага со апартмани со една...

10% Discount
125€113€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ZORBAS | НЕА ФЛОГИТА

Вила “Zorbas” се наоѓа на сама плажа во центарот на Неа Флогита. Вилата располага со апартмани со една спална...

10% Discount
105€95€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила EVA 2 | НЕА ФЛОГИТА

Вила Ева 2 е лоцирана во центарот на Неа Флогита, на околу 30 метри од плажата....

10% Discount
240€216€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила EVA ex CORFU | НЕА ФЛОГИТА

Вила ,,Eva'' (поранешна вила ,,Corfu'') е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu''...

10% Discount
250€225€ Види повеќе
10 НОЌЕВАЊА

Вила BOUZALIS | НЕА ФЛОГИТА

Во централниот дел на полуостровот Халкидики, на само педесетина километри југоистoчно од Солун се наоѓа...

7% Discount
180€167€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LITCA | НЕА ФЛОГИТА

Вила Litca е лоцирана во центарот на Неа Флогита, на околу 70 метри од плажата. Вилата располага...

10% Discount
260€234€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила LITCA 2 | НЕА ФЛОГИТА

Вила ,,LITCA-2'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, спроти хотел ''Corfu'', околу 70 метри. од плажа.. Вилата располага со ниско...

10% Discount
250€225€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MARIA | НЕА ФЛОГИТА

Вила '' Maria ''е лоцирана во центарот на Неа Флогита 50 метри од плажа, во близина...

10% Discount
280€252€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила СТЕЛА – НЕА ФЛОГИТА

АПАРТМАН '' СТЕЛА ''е лоцирана во близина на игралиштето на Неа Флогита 50 метри од плажа, со поглед...

10% Discount
300€270€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KATERINA LUKS | НЕА ФЛОГИТА

Вила ,,Katerina Lux'' е лоцирана во центарот на Неа Флогита, во близина на вилите ''Maria'' и ''Corfu'' , веднаш позади најголемата слаткарница ,,SWEET...

250€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила MIHALIS | НЕА ФЛОГИТА

50 МЕТРИ ОД ПЛАЖА НЕА ФЛОГИТА, туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра...

289€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила KIKI | НЕА ФЛОГИТА

Куќа „Кики“ е лоцирана во најубавиот дел на почетокот на Неа Флогита, прва линија на...

109€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Blue and White | НЕА ФЛОГИТА

НЕА ФЛОГИТА е туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во областа Халкидики, на...

15% Discount
649€551€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Комплекс ‘Tsimpoukas villas’ | НЕА ФЛОГИТА

Комплекс ‘Tsimpoukas villas’ НЕА ФЛОГИТА е туристичко место на западната страна од првиот крак Касандра во...

17% Discount
89€74€ Види повеќе