ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ЕСПЕРОС – СКИЈАТОС

На 400км оддалеченост по копнен пат и 3 часа со траект нашата екипа пристигна на...

22% Discount
217€169€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила ПАВЛОС – СКИЈАТОС

Глобалниот тренд на уникатни сместувачки капацитети не поттикна да ви овозможиме сместување на Скијатос кој...

225€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА VASILIS – СКИЈАТОС

Куќа „Василис“ е лоцирана во исклучително мирен и убав дел на околу 500 метри од...

269€ Види повеќе