ПЕТРОВЕЦ

ХОТЕЛ VILE OLIVA 4* – ПЕТРОВЕЦ

Петровац е погодно лоциран во средината на црногорскиот брег и во близина на сите важни...

35€ Види повеќе
ЦРНА ГОРА

ХОТЕЛ PEARL BEACH RESORT 4* – ЧАЊ

PEARL BEACH RESORT 4* е атрактивен туристички комплекс, сместен на самата обала во Чањ помеѓу Петровац и...

37€ Види повеќе
ЦРНА ГОРА

ХОТЕЛ BABOVIKJ – ЧАЊ

Чањ е атрактивно туристичко место кое се наоѓа помеѓу Петровац и Сутоморе. Има прекрасна плажа...

Понуда Види повеќе