ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА НИКИТИ BAY – НИКИТИ

Mожеби најбрзо растечкиот луксузен град на Халкидики, Никити од година на година станува се популарно...

303€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила СТЕФАНИЈА – НИКИТИ

Куќа „Стефанија“ е лоцирана во исклучително мирен и спокоен дел на Никити, оддалечен од гужвата...

750€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА JK NIKITI CLUB – НИКИТИ

Вила ЈК Никити Клуб, е поранешен хотел Торонеос, кој што е реновиран и пренаменет во...

354€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА DIMITRA – НИКИТИ

НИКИТИ туристичкото место на западната страна на вториот крак на Халкидики-Ситонија. Плажата на Никити е во...

389€ Види повеќе