ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Lily Ann Village 3* НИКИТИ

Lily Ann Village се наоѓа во убавото село Никити, на Ситонија. Комплексот го чинат 4...

10% Discount
133€119€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Anthemus Sea 5* NIKITI

Anthemus Sea Beach Hotel е еден од најбараните хотели на Ситонија. хотел кој што обзема со својата...

222€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Ammoa Luxury Hotel & Spa Resort NIKITI

Хотелот се наоѓа во Никити, 450 метри од плажата во Никити. Ammoa Luxury Hotel &...

15% Discount
140€119€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Makednos 3* NIKITI

Хотелот е изграден на блага угорнина на само 60 м од една од најубавите плажи...

36€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Koviou Holiday Village 3* NIKITI

Хотелот се наоѓа во срцето на Ситонија на 5Km од Никити и 13km од Неос...

38€ Види повеќе