ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Apolonija – Неа Врасна

Вилата се наоѓа на 150м од плажата во централнот дел. Пред самата вила се наоѓа...

230€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Thomai – Неа Врасна

Вила THOMAI: Се наоѓа во централниот дел на Неа Врасна и е на 150 m...

150€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Magda – Неа Врасна

Вила МАГДА: Се наоѓа во централниот дел на Неа Врасна и е на околу 200...

150€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила GERAKINA – НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

59€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила JANIS – НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

79€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила Angels – Неа Врасна

Лоцирана во Неа Врасна, на 80 м од плажата ,Со поглед на море и планина,оваа...

315€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

Вила RITA – НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа помеѓу Ставрос и Аспровалта , во прекрасен залив со песочна плажа...

69€ Види повеќе
ГРЦИЈА – АПАРТМАНИ

ВИЛА FILOXENIA – НЕА ВРАСНА

Неа Врасна се наоѓа во залвот Strimonikos, карактеристична е по долгата песочна плажа, убавото море, многубројните таверни,...

59€ Види повеќе