ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Athina Hotel 2* ASPROVALTA

 ОПИС: Хотел Атина Аспровалта се наоѓа во одморалиштето Аспровалта, на околу 250 метри од плажа...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Stavros Beach Hotel Resort 3* ASPROVALTA

 ОПИС: Мал хотел во близина на плажа. Едноставен стил, пријатна околина, интернет, базен, бар, квалитетна...

Понуда Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Saint George Hotel 4* ASPROVALTA

 ОПИС: Хотелот Сент Georgeорџ нуди пријатна и пријатна атмосфера и удобно сместување во центарот на...

Понуда Види повеќе