ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

ХОТЕЛ ЏЕНИ 3* – СИВИРИ

Хотелот ЏЕНИ е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот на Сивири....

250€ Види повеќе
ГРЦИЈА - ХОТЕЛИ

Bomo Iris Hotel Siviri 4*- SIVIRI

     ОПИС: Малиот хотел се состои од 8 мали двокатни згради лоцирани во градината....

Понуда Види повеќе